TV-inspektion af kloak i Sønderborg & på Als

Kloaksystemet er et af de skjulte systemer, der i dagligdagen bare fungerer. Først når der opstår problemer, bliver vi opmærksomme på det, men det er ikke nemt selv at finde ud af, præcis hvor skaden er og hvad skaden består af. Er der brud på systemet eller er det rotter? Med en TV-inspektion af din kloak kan vi præcist og hurtigt finde fejlen, så den kan blive udbedret.

Vort udstyr til TV-inspektion

Mange udfører TV-inspektion af kloakker, men hvordan kan man være sikker på, at inspektionen bliver udført så grundigt som overhovedet muligt? Det nyeste inspektionsudstyr er i hvert fald en forudsætning. Vi anvender det nyeste TV-udstyr, der findes på markedet; derfor kan vi køre overalt i kloakkerne.

Når vi har foretaget en TV-inspektion laver vi en godkendt rapport, som giver dig et overblik over skaderne. Derudfra kan vi bagefter drøfte, hvordan problemet bliver løst.​

Stor erfaring med inspektion af kloakker

Hos Sydbyg ApS har vi stor erfaring med TV-inspektion af kloakker. Derfor kan vi hurtigt lokalisere fejlen, så regningen ikke bliver højere end nødvendigt. Med vort system kan vi inspicere så langt ned, som der måtte være behov for; så du kan være sikker på, at vi finder fejlen.

Som autoriseret kloakmester har vi arbejdet med TV-inspektion af kloakker i mange år; derfor kan du roligt henvende dig til Sydbyg ApS, når du har brug for en TV-inspektion af din kloak i Sønderborg, Sydals eller i et andet område på Als.

Du kan kontakte os på telefon: 2026 6744 eller på e-mail: kasper@sydbyg.dk og få et uforpligtende tilbud på TV-inspektion.

Indhent et godt tilbud
​på entreprenørservice​

Ring på tlf.: ​2026 6744
eller send os en mail: kasper@sydbyg.dk

Er du interesseret?

Kontakt os i dag og få en pris på din entreprenøropgave

Sydbyg ApS er autoriseret kloakmester og har derfor stor erfaring med alle opgaver inden for kloakarbejde og entreprenøropgaver. Ring til vores kloakmester og hør om mulighederne.​ Vi kan også hjælpe dig med almene opgaver som entreprenørservices og bygningsarbejde.​

Vi besvarer alle henvendelser inden 24 timer.

 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

Find vores kontaktoplysninger herunder.

Sydbyg ApS 

Østervej 22, Kirke Hørup, 6470 Sydals

Klik her for rutevejledning

CVR: 32102727

Kontakt os

Telefon: 2026 6744

E-mail: kasper@sydbyg.dk

Bogholderi: bogholderi@sydbyg.dk

Følg os på Facebook

Telefontider

Mandag - fredag: 07.00 - 16.00

Lørdag og søndag: lukket

Mails besvares alle dage.