​✓ Døgnvagt og udrykning inden for 24 timer

✓ Langtidsholdbare løsninger

✓ Dine ønsker og behov i centrum

Telefon: ​20 26 67 44

E-mail: kasper@sydbyg.dk

​Kontakt os og hør, hvad vi

kan hjælpe dig med!

 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Skal du have lavet en tilbygning?

Har du behov for mere plads, er det oplagt at få en tilbygning – men skal tilbygningen være både holdbar og rent æstetisk være naturlig ift. resten af boligen eller virksomheden, er det vigtigt, at du vælger de rette til opgaven. 

Hos Sydbyg ApS har vi mange års erfaring med tilbygninger til private såvel som erhverv. Så søger du nogen med høj faglighed, er du kommet til det rette sted.

Vores kunder befinder sig primært i Sønderborg på Als, men skulle du have brug for vores ekspertise et andet sted i landet, må du endelig ikke tøve med at kontakte os – måske kan vi finde en løsning.

Vi bygger tilbygninger til ethvert behov

Der kan være mange årsager til, at du har brug for en tilbygning. Det kan være, at du har brug for en garage eller blot mere plads til ophold eller opbevaring. Uanset hvad kan vi klare din opgave, og vi vil altid efterlade et professionelt og smukt resultat, der matcher dine ønsker og behov. Ligeledes vil vi også gå langt for at matche det æstetiske udtryk på den eksisterende bygning – medmindre du ønsker en anden stil på tilbygningen for at give bygningen et friskt pust.

Hvad koster en tilbygning til et hus?

Vores priser afhænger naturligvis af omfanget på den konkrete opgave. Skal du have tilbygning til hus, et lille opbevaringsrum til sommerhus eller evt. en tilbygning i form af garage? Så kontakt os og fortæl lidt om dine ønsker og behov – så kan vi vende tilbage med et uforpligtende tilbud til dig. 

Kontakt os for mere information

Har du nogle spørgsmål, eller kunne du tænke dig en konkret pris? Så er du velkommen til at kontakte os. Du kan ringe til os på tlf. 20 26 67 44, eller du kan skrive en e-mail til os på kasper@sydbyg.dk.

​Firmainformation

Sydbyg ApS
​CVR: 32102727

Læs vores Persondatapolitik her

fb-f-logo-blue-58

kontaktinformation

'}]); __fs_conf.push(['freespeeHost', '//analytics2.freespee.com/']);