Støbning af fundament og betongulv udføres af specialister

Skal du have bygget nyt, er det vigtigt at få sikret et solidt fundament, og det er vi hos Sydbyg ApS klar til at hjælpe dig med. Vi har mange års erfaring inden for bl.a. støbning af fundament, sokler, betongulv og meget andet betonarbejde, som vi udfører i Sønderborg og Sydals samt i andre omkringliggende områder på Als. Vi opbygger fundamenter til alle former for bygninger, og vi sørger altid for at levere grundig rådgivning, før arbejdet påbegyndes, så du er sikker på at få et nyt fundament eller betongulv, der lever op til dine ønsker og forventninger. Derudover kan du være sikker på, at arbejdet bliver udført i højeste kvalitet – det er et kendetegn ved vores arbejde.

Vi har de rette medarbejdere og det rette udstyr

​Alle vores medarbejdere er grundige og kvalificerede inden for deres forskellige arbejdsområder, og de ved, hvad de laver. Derfor udfører de også altid enhver opgave til perfektion, uanset om du skal have støbt et betonfundament eller lagt et helt nyt gulv i beton.

​Vi har desuden en fuldt udstyret maskinpark til at løse alle vores beton- og støbeopgaver.

Hvad koster betongulv?

Prisen på et betongulv afhænger bl.a. af, hvor mange kvadratmeter gulv der skal støbes, og hvad du har af særlige ønsker til opgavens udførelse.​

Ønsker du en konkret pris på din opgave, er du velkommen til at kontakte os med henblik på at få udarbejdet et uforpligtende tilbud.

Kontakt os og hør mere om støbning af fundament

Har du nogle spørgsmål, kunne du tænke dig at høre mere om vores arbejde med støbning af fundament, betongulv eller ønsker du at få udarbejdet et uforpligtende tilbud på andre opgaver, som vores erfarne entreprenør kan klare?

Så kan vi kontaktes på tlf. 2026 6744 eller e-mail kasper@sydbyg.dk.​

Indhent et godt tilbud
​på entreprenørservice​

Ring på tlf.: ​2026 6744
eller send os en mail: kasper@sydbyg.dk

Er du interesseret?

Kontakt os i dag og få en pris på din entreprenøropgave

Sydbyg ApS er autoriseret kloakmester og har derfor stor erfaring med alle opgaver inden for kloakarbejde og entreprenøropgaver. Ring til vores kloakmester og hør om mulighederne.​ Vi kan også hjælpe dig med almene opgaver som entreprenørservices og bygningsarbejde.​

Vi besvarer alle henvendelser inden 24 timer.

 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

Find vores kontaktoplysninger herunder.

Sydbyg ApS 

Østervej 22, Kirke Hørup, 6470 Sydals

Klik her for rutevejledning

CVR: 32102727

Kontakt os

Telefon: 2026 6744

E-mail: kasper@sydbyg.dk

Bogholderi: bogholderi@sydbyg.dk

Følg os på Facebook

Telefontider

Mandag - fredag: 07.00 - 16.00

Lørdag og søndag: lukket

Mails besvares alle dage.