Telefon: ​20 26 67 44

E-mail: kasper@sydbyg.dk

​Kontakt os og hør, hvad vi

kan hjælpe dig med!

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Slamsuger i Sønderborg & på Als

Det første, der falder folk ind, når man ser en slamsuger, er tømning af septiktanke; fx i sommerhusområder. Tømning af septiktanke er bare én af de opgaver, der kan løses.

Med en slamsuger løses mange andre opgaver enkelt og hurtigt. Det kan være en tilstoppet kloak, en sivebrønd, der skal tømmes, et sandfang, der skal tømmes, et vandhul der skal renses og utallige andre opgaver, som en slamsuger kan løse.


Når du har brug for slamsugning

Det kan være vigtigt for dig at vide, at vi kommer overalt med vores slamsuger og spuler. Vore køretøjer kan, stort set, komme til alle steder, så uanset hvilken opgave, du har, kan du roligt kontakte Sydbyg ApS.

Vi har en 24-timers vagtordning, så du altid kan komme i kontakt med os, når du ringer på 20 26 67 44. På forespørgsel kommer vi gerne med vores slamsuger for at tømme septiktanke samt olie- og benzinudskillere.

Har du akut brug for en slamsuger?

Har du noget, der er stoppet, dur det jo ikke at stå og vente i flere dage, så problemet bare bliver endnu større. Derfor er vi hos Sydbyg ApS altid klar til at rykke ud med vores slamsuger.

Ved akutte problemer med forstoppelse, kan du være sikker på, at vi er fremme hos dig inden for 24 timer. 

Dog kører vi ikke ud om natten. Vi kommer til både private og erhvervskunder i hele området omkring Sønderborg, Als og Sundeved​

​Firmainformation

Sydbyg ApS

CVR: 32102727

fb-f-logo-blue-58

adresseinformation

Østervej 22, Kirke-Hørup, 6470 Sydals

Find vej med Google Map

kontaktinformation

Telefon: 20 26 67 44

E-mail: kasper@sydbyg.dk