Slamsugning med udrykning inden for 24 timer

Det første, der falder folk ind, når man ser en slamsuger, er tømning af septiktanke; fx i sommerhusområder. Tømning af septiktanke er bare én af de opgaver, der kan løses.

Med slamsugning løses mange andre opgaver enkelt og hurtigt. Det kan være en tilstoppet kloak, en sivebrønd, der skal tømmes, et sandfang, der skal tømmes, et vandhul der skal renses og utallige andre opgaver, som en effektiv slamsugning kan løse.


Når du har brug for slamsugning

Vores slamsuger og køretøjer kan, stort set, komme til alle steder, så vi nemt og effektivt kan hjælpe dig, uanset hvilken type opgave.

Vi har en 24-timers vagtordning, så du altid kan komme i kontakt med os, når du ringer på 2026 6744. På forespørgsel kommer vi gerne med vores slamsuger for at tømme septiktanke samt olie- og benzinudskillere.

Har du akut brug for en slamsuger?

Har du noget, der er stoppet, dur det jo ikke at stå og vente i flere dage, så problemet bare bliver endnu større. Derfor er vi hos Sydbyg ApS altid klar til at rykke ud med vores slamsuger.

Ved akutte problemer med forstoppelse, kan du være sikker på, at vi er fremme hos dig inden for 24 timer. Dog kører vi ikke ud om natten. Vi tilbyder slamsugning til både private og erhvervskunder i hele området omkring Sønderborg og Sydals samt i andre områder på Als.

Indhent et godt tilbud
​på entreprenørservice​

Ring på tlf.: ​2026 6744
eller send os en mail: kasper@sydbyg.dk

Er du interesseret?

Kontakt os i dag og få en pris på din entreprenøropgave

Sydbyg ApS er autoriseret kloakmester og har derfor stor erfaring med alle opgaver inden for kloakarbejde og entreprenøropgaver. Ring til vores kloakmester og hør om mulighederne.​ Vi kan også hjælpe dig med almene opgaver som entreprenørservices og bygningsarbejde.​

Vi besvarer alle henvendelser inden 24 timer.

 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

Find vores kontaktoplysninger herunder.

Sydbyg ApS 

Østervej 22, Kirke Hørup, 6470 Sydals

Klik her for rutevejledning

CVR: 32102727

Kontakt os

Telefon: 2026 6744

E-mail: kasper@sydbyg.dk

Bogholderi: bogholderi@sydbyg.dk

Følg os på Facebook

Telefontider

Mandag - fredag: 07.00 - 16.00

Lørdag og søndag: lukket

Mails besvares alle dage.