​✓ Døgnvagt og udrykning inden for 24 timer

✓ Langtidsholdbare løsninger

✓ Dine ønsker og behov i centrum

Telefon: ​20 26 67 44

E-mail: kasper@sydbyg.dk

​Kontakt os og hør, hvad vi

kan hjælpe dig med!

 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Montering af rottespærre – effektiv rottebekæmpelse

​Har du ubudne gæster i din kloak, er du kommet til det rette sted. Vi kan nemlig løse dit problem med garanteret effektiv rottebekæmpelse. Hos Sydbyg ApS finder du en autoriseret kloakmester, og en del af vores arbejde består i bekæmpelse af rotter. Vi tilbyder bl.a. montering af rottespærre i Sønderborg og på resten af Als. Skal vi også komme forbi dig?

Hvad er en rottespærre?

En rottespærre er en effektiv form for rottesikring. Installationen forhindrer, at der trænger rotter ind i din bolig. Der findes overordnet set to forskellige former for rottespærrer. Den ene model har én klap, mens den anden model har to klapper. Modellen med en enkelt klap sikrer, at rotterne ikke kan trænge ind i huset, men at spildevandet fortsat kan løbe ud. Modellen med to klapper placeres enten i en helt ny brønd eller bruges som indsats i en samlebrønd, hvor der er brug for rottebekæmpelse. 

En rottespærre kan kun åbne én vej, hvilket vil sige, at vandet kan trænge ud, men rotterne kan ikke komme ind. På den måde slipper du for at have flere problemer med rotter i kloak.

Det er vigtigt, at rottespærren er fremstillet i et materiale, som rotten ikke kan gnave sig igennem. Vi sørger naturligvis for korrekt montering af den rottespærre, der passer til dine behov for rottebekæmpelse, og det gør vi til en ganske konkurrencedygtig pris.

Kontakt os og hør mere eller få et gratis tilbud på rottebekæmpelse

Du er meget velkommen til at kontakte os, hvis du ønsker at høre mere om vores rottebekæmpelse, eller hvis du kunne tænke dig at få udarbejdet et uforpligtende tilbud på montering af en rottespærre. Du kan enten ringe til os på tlf. 20 26 67 44, eller du kan skrive til vores e-mail kasper@sydbyg.dk.​ Vi glæder os til at tilbyde dig den bedste rottebekæmpelse.​

​Firmainformation

Sydbyg ApS
​CVR: 32102727

Læs vores Persondatapolitik her

fb-f-logo-blue-58

kontaktinformation

'}]); __fs_conf.push(['freespeeHost', '//analytics2.freespee.com/']);