Montering af rottespærre – effektiv rottesikring

​Har du ubudne gæster i din kloak? Så er du kommet til det rette sted. Vi kan nemlig løse dit problem med en effektiv rottesikring. Hos Sydbyg ApS finder du en autoriseret kloakmester, og en del af vores arbejde består i bekæmpelse af rotter. Vi tilbyder bl.a. montering af rottespærre i Sønderborg og Sydals samt på resten af Als. Skal vi også komme forbi dig?

Hvad er en rottespærre?

En rottespærre er en effektiv form for rottesikring. Installationen forhindrer, at der trænger rotter ind i din bolig. Der findes overordnet set to forskellige former for rottespærrer. Den ene model har én klap, mens den anden model har to klapper. Modellen med en enkelt klap sikrer, at rotterne ikke kan trænge ind i huset, men at spildevandet fortsat kan løbe ud. Modellen med to klapper placeres enten i en helt ny brønd eller bruges som indsats i en samlebrønd, hvor der er brug for rottesikring.

En rottespærre kan kun åbne én vej, hvilket vil sige, at vandet kan trænge ud, men rotterne kan ikke komme ind. På den måde slipper du for at have flere problemer med rotter i din kloak.

Det er vigtigt, at rottespærren er fremstillet i et materiale, som rotten ikke kan gnave sig igennem. Vi sørger naturligvis for korrekt montering af den rottespærre, der passer til dine behov for rottesikring, og det gør vi til en ganske konkurrencedygtig pris.

Kontakt os og hør mere eller få et gratis tilbud på rottesikring i dag

Du er meget velkommen til at kontakte os, hvis du ønsker at høre mere om vores rottebekæmpelse eller priser, eller hvis du kunne tænke dig at få udarbejdet et uforpligtende tilbud på montering af en rottespærre.

Du kan enten ringe til os på telefon 20 26 67 44, eller du kan skrive til vores e-mail kasper@sydbyg.dk.

Vi ser frem til at hjælpe dig med den bedste rottesikring.

Indhent et godt tilbud
​på entreprenørservice​

Ring på tlf.: ​2026 6744
eller send os en mail: kasper@sydbyg.dk

Er du interesseret?

Kontakt os i dag og få en pris på din entreprenøropgave

Sydbyg ApS er autoriseret kloakmester og har derfor stor erfaring med alle opgaver inden for kloakarbejde og entreprenøropgaver. Ring til vores kloakmester og hør om mulighederne.​ Vi kan også hjælpe dig med almene opgaver som entreprenørservices og bygningsarbejde.​

Vi besvarer alle henvendelser inden 24 timer.

 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

Find vores kontaktoplysninger herunder.

Sydbyg ApS 

Østervej 22, Kirke Hørup, 6470 Sydals

Klik her for rutevejledning

CVR: 32102727

Kontakt os

Telefon: 2026 6744

E-mail: kasper@sydbyg.dk

Bogholderi: bogholderi@sydbyg.dk

Følg os på Facebook

Telefontider

Mandag - fredag: 07.00 - 16.00

Lørdag og søndag: lukket

Mails besvares alle dage.