Autoriseret kloakmester med døgnvagt

Oversvømmelser og overbelastede kloaknet har vi hørt om mange gange inden for de seneste år. Formentligt er det problemer, der ikke bliver mindre med årene. Vore rensningsanlæg kan blive overbelastede, hvilket kan forårsage forurening af vandløb og søer. Deraf kommer en kloakseparering.

Ved en kloakseparering skilles affaldsvandet fra nedløbsvandet, således at kloaknettet bedre kan klare de store mængder.

Vores kloakmester kan klare din kloakseparering

De fleste nyetablerede byggegrunde bliver i dag forsynet med to kloaksystemer; dermed behøver husejeren ikke spekulere på det. Ved eksisterende byggerier er det straks anderledes. Mange kommuner har planer for omlægning til separate kloaksystemer i boligområderne.

Kommunerne har saneringsplaner for de forskellige områder, således at det bliver en gradvis omlægning. Med en kloakseparering kan du være på forkant med den udvikling, og vi kan udføre opgaven for dig.

Sydbyg ApS er autoriseret kloakmester og har derfor stor erfaring med alle opgaver inden for kloakarbejde; også kloakseparering.

Ring til vores kloakmester på 2026 6744 og hør om mulighederne.​ Vi står til rådighed med vores hjælp i Sønderborg og Sydals samt i andre omkringliggende områder på Als. Almene opgaver som entreprenør og bygmester kan vi også hjælpe dig med.

Vi tilbyder kloakseparering med garanti

Vores autoriserede kloakmester er specialister inden for kloakseparering og vort felt; dette gælder uanset, om det er store entrepriser for fx boligforeningen, offentlige instanser eller virksomheder, eller det er mindre opgaver for private kunder.

Vore dygtige kloakmester har arbejdet med alle opgaver inden for kloakering & kloakseparering i gennem mange år. Den erfaring er din garanti for et kvalitetssikkert og holdbart resultat, og du kan naturligvis regne med, at det arbejde, vi udfører, er i overensstemmelse med den gældende lovgivning inden for området.

Indhent et godt tilbud
​på entreprenørservice​

Ring på tlf.: ​2026 6744
eller send os en mail: kasper@sydbyg.dk

Er du interesseret?

Kontakt os i dag og få en pris på din entreprenøropgave

Sydbyg ApS er autoriseret kloakmester og har derfor stor erfaring med alle opgaver inden for kloakarbejde og entreprenøropgaver. Ring til vores kloakmester og hør om mulighederne.​ Vi kan også hjælpe dig med almene opgaver som entreprenørservices og bygningsarbejde.​

Vi besvarer alle henvendelser inden 24 timer.

 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

Find vores kontaktoplysninger herunder.

Sydbyg ApS 

Østervej 22, Kirke Hørup, 6470 Sydals

Klik her for rutevejledning

CVR: 32102727

Kontakt os

Telefon: 2026 6744

E-mail: kasper@sydbyg.dk

Bogholderi: bogholderi@sydbyg.dk

Følg os på Facebook

Telefontider

Mandag - fredag: 07.00 - 16.00

Lørdag og søndag: lukket

Mails besvares alle dage.