​✓ Døgnvagt og udrykning inden for 24 timer

✓ Langtidsholdbare løsninger

✓ Dine ønsker og behov i centrum

Telefon: ​20 26 67 44

E-mail: kasper@sydbyg.dk

​Kontakt os og hør, hvad vi

kan hjælpe dig med!

 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Autoriseret kloakmester med døgnvagt

Oversvømmelser og overbelastede kloaknet har vi hørt om mange gange inden for de seneste år. Formentligt er det problemer, der ikke bliver mindre med årene. Vore rensningsanlæg kan blive overbelastede, hvilket kan forårsage forurening af vandløb og søer. Deraf kommer en kloakseparering.

Ved en kloakseparering skilles affaldsvandet fra nedløbsvandet, således at kloaknettet bedre kan klare de store mængder.

Vores kloakmester kan klare din kloakseparering

De fleste nyetablerede byggegrunde bliver i dag forsynet med to kloaksystemer; dermed behøver husejeren ikke spekulere på det. Ved eksisterende byggerier er det straks anderledes. Mange kommuner har planer for omlægning til separate kloaksystemer i boligområderne.

Kommunerne har saneringsplaner for de forskellige områder, således at det bliver en gradvis omlægning. Med en kloakseparering kan du være på forkant med den udvikling, og vi kan udføre opgaven for dig.

Sydbyg ApS er autoriseret kloakmester og har derfor stor erfaring med alle opgaver inden for kloakarbejde; også kloakseparering. 

Ring til vores kloakmester på 20 26 67 44 og hør om mulighederne.​ Vi kan også hjælpe dig med almene opgaver som entreprenør og bygmester.

Vi tilbyder kloakseparering med garanti

Vores autoriserede kloakmester er specialister inden for kloakseparering og vort felt; dette gælder uanset, om det er store entrepriser for fx boligforeningen, offentlige instanser eller virksomheder, eller det er mindre opgaver for private kunder.

Vore dygtige kloakmester har arbejdet med alle opgaver inden for kloakering & kloakseparering i gennem mange år. Den erfaring er din garanti for et kvalitetssikkert og holdbart resultat, og du kan naturligvis regne med, at det arbejde, vi udfører, er i overensstemmelse med den gældende lovgivning inden for området.

Anlægning af kloak af autoriseret kloak mester

​Firmainformation

Sydbyg ApS
​CVR: 32102727

Læs vores Persondatapolitik her

fb-f-logo-blue-58

kontaktinformation

'}]); __fs_conf.push(['freespeeHost', '//analytics2.freespee.com/']);