​✓ Døgnvagt og udrykning inden for 24 timer

✓ Langtidsholdbare løsninger

✓ Dine ønsker og behov i centrum

Telefon: ​20 26 67 44

E-mail: kasper@sydbyg.dk

​Kontakt os og hør, hvad vi

kan hjælpe dig med!

 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Stoppet afløb kommer vi gerne og fikser for dig

​Skal du have fikset et stoppet afløb? Så kan du trygt kontakte Sydbyg ApS for kompetent hjælp. Vores autoriserede kloakmester har mange års erfaring inden for forskellige former for kloakservice såsom stoppet kloak, og vi kommer også gerne og hjælper dig. Vi dækker primært Sønderborg og Als, men kommer også gerne i omkringliggende områder.

Har du en stoppet vask på dit badeværelse eller et stoppet toilet, så er det et tegn på, at det er ved at være tid til en rensning af afløb. Med tiden vil der sætte sig snavs og skidt i afløbet, og derfor er det ganske normalt, at du oplever en stoppet kloak. Uanset om der er tale om en stoppet køkkenvask eller en håndvask på badeværelset, så kommer vi gerne og fikser opgaven for dig.

Vi har mange års erfaring med udbedring af stoppet kloak

Vi er et professionelt firma med mange års erfaring inden for udbedring af stoppet vaskeller stoppet afløb. Vi kan derfor tage os af både store og små opgaver, og du bør derfor med andre ord aldrig tøve med at kontakte os for hjælp. Vi kan fikse alt fra stoppet afløb i bad til stoppet vask i køkkenet.

Hos os er du garanteret god service hele vejen rundt. Derudover giver vi altid en så billig pris som muligt, uanset hvad opgaven lyder på. Vi leverer altid holdbare løsninger, som du kan få glæde af i mange år – og altid til den aftalte tid.

Kontakt os, hvis vi skal ordne en stoppet vask hos dig

Skal vi hjælpe dig med at ordne en stoppet kloak? Det kan enten være et stoppet afløbeller en stoppet vask. Uanset hvad står vi altid klar til at løse opgaven professionelt.

Du kan kontakte os på telefon: 20 26 67 44 eller på mail: kasper@sydbyg.dk, så vender vi tilbage snarest muligt.​

​Firmainformation

Sydbyg ApS
​CVR: 32102727

Læs vores Persondatapolitik her

fb-f-logo-blue-58

kontaktinformation

'}]); __fs_conf.push(['freespeeHost', '//analytics2.freespee.com/']);