​✓ Døgnvagt og udrykning inden for 24 timer

✓ Langtidsholdbare løsninger

✓ Dine ønsker og behov i centrum

Telefon: ​20 26 67 44

E-mail: kasper@sydbyg.dk

​Kontakt os og hør, hvad vi

kan hjælpe dig med!

 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Facadearbejde og facaderenovering gør en verden til forskel

Husets facade belastes naturligvis af vind og vejr. Over tiden ændres husets udseende, så det kommer til at se mere nedslidt ud. Det er nødvendigt med facadearbejde på huset for at det fortsat ser pænt ud, men et nedslidt hus kan også få andre og mere alvorlige konsekvenser.

Fugt gennem sprækker og revner i facaden kan medføre alvorlige fugt- og svampeskader inde i huset. Derfor er facadearbejde og vedligeholdelse af facaden vigtig.

Vi udfører facaderenovering

Når vi udfører facadearbejde på dit hus, gør vi det godt og grundigt. Du får en gennemgribende facaderenovering, der styrker murens modstandsevne, og du kan være sikker på, at det er kvalitetsarbejde.

Ved vores facadearbejde bliver facaden både renset, reetableret og repareret og vi udfører facadearbejde på alle typer ejendomme. 

Det kan være:

  • villaer
  • rækkehuset
  • landejendomme
  • etagebyggeri
  • institutioner
  • virksomheder.

Vi tilbyder både facaderenovering, vandskuring og sandblæsning

Har du behov for at få udført facadearbejde på dit hus, kunne det også være anledningen til at give huset et nyt look. Det kan man fx opnå ved en forudgående sandblæsning og vandskuring af facaden.

Vælger du facadearbejde hos os, har du mulighed for at give dit hus en hel ny stil eller farve samtidig med at facaden bliver behandlet og renset. Ved sådan proces får huset både en længere levetid, din bolig får et nyt udtryk og du forøger din boligs ejendomsværdi i en evt. salgssituation.

Tøv ikke med at kontakte os allerede idag og få et tilbud på facadearbejde.

​Firmainformation

Sydbyg ApS
​CVR: 32102727

Læs vores Persondatapolitik her

fb-f-logo-blue-58

kontaktinformation

'}]); __fs_conf.push(['freespeeHost', '//analytics2.freespee.com/']);