​✓ Døgnvagt og udrykning inden for 24 timer

✓ Langtidsholdbare løsninger

✓ Dine ønsker og behov i centrum

Telefon: ​20 26 67 44

E-mail: kasper@sydbyg.dk

​Kontakt os og hør, hvad vi

kan hjælpe dig med!

 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Belægningsarbejde

Sydbyg ApS tilbyder mange former for belægningsarbejde, herunder belægning af terrasser, fortove, indgangspartier, havegange og andre udendørsarealer.

Et professionelt belægningsarbejde

Vores dygtige medarbejdere har løst mange forskelligartede belægningsopgaver og har års erfaring inden for området og tilbyder belægning for såvel private kunder som erhvervskunder.

Vi er eksperter på området og med vores viden og erfaring sørger vi selvfølgelig for, underlaget er komprimeret, således at belægningen ikke sætter sig og skaber lunker. 

Vores medarbejdere vurderer inden hver belægning underlaget og afvandingsforhold, så den ikke samler vand. Dermed kan man minimere omkostninger til vedligeholdelse.

​Altid høj kvalitet

Vi lægger stor vægt på kvaliteten af det arbejde vi udfører. Med os som din professionelle samarbejdspartner er du garanteret en kvalitet i top, ligesom du altid er sikret, at opgaven bliver løst til tiden og til den aftalte pris.

Du er velkommen til at kontakte Sydbyg ApS på telefon 20 26 67 44, hvis du ønsker professionel hjælp til din næste belægningsopgave.​​

​Firmainformation

Sydbyg ApS
​CVR: 32102727

Læs vores Persondatapolitik her

fb-f-logo-blue-58

kontaktinformation

'}]); __fs_conf.push(['freespeeHost', '//analytics2.freespee.com/']);